En uke igjen – hvordan står det til med snøen?

image

Da er det en uke igjen til start på Nordkapp, og jeg er langt over gjennomsnittet interessert i snødybder og snøutviklingen på NVEs snøkart. Vårløsningen er allerede i gang i store deler av fjellet her i nord. Den kommer tidligere enn normalt i år, da det har vært en usedvanlig varm og deilig vår til her nordpå å være.

Så det jeg lurer på for tiden er: Hvor, og hvor langt, kan jeg gå på ski? Blir det truger? Er snøen råtten, og hvor vått blir det?

Mye kan endre seg nærmeste uka frem til jeg starter, og i de påfølgende ukene når jeg går her i nord. Det kan til og med komme ny snø. Hvis noen er i fjellområdene i Finnmark og Indre Troms og tar snøforholdene i nærmere ettersyn i nærmeste fremtid, er jeg takknemlig for snørapport!

Det våres, det pakkes og det gledes til langtur!
 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s