Fremme på Vestkapp!

Etter 25 dager og drøyt 600 kilometer på vandring gjennom skog og over fjell fra svenskegrensen i Trysil, kom jeg torsdag frem til Vestkapp på Stadlandet. Og siden Stadlandet er et så fantastisk og unikt landskap, snudde jeg og gikk tilbake til Selje å se det en gang til!

Mye kan sies om tre og en halv uke på tur på tvers av Norge, men her er en kort og selektiv oppsummering:

  • (for) varmt og tørt, og bare én dag med det som kan kalles dårlig vær:
  • Gått gjennom fire fantastiske nasjonalparker: Rondane, Reinheimen, Breheimen og Jostedalsbreen:
  • Med bærbar hytte er det bare å velge og vrake blant landets beste tomter helt gratis – magiske teltplasser hver natt i naturen:
  • En haug av naturperler ingen har hørt om – områder uten stier (eller gjengrodde stier) og knapt et menneske på tur. Man trenger ikke dra verken til kjente nasjonalparker eller andre steder med et navn for å finne noen av Norges flotteste naturområder – og de man treffer underveis er dyrene som bor der:
  • Dyr: ulvebæsj, elger, harer, ugler, havørn, ryper, tiur, hoggorm, sau, kystgeiter, horder med reinsbukker etc.:

Go west, sier nå jeg!

Reklame

3 kommentarer om “Fremme på Vestkapp!

  1. Hei Tine! Norge på tvers til Vestkapp høres ut som en veldig spennende tur. Vil du legge ut mer informasjon om hvilken rute du valgte? Jeg er veldig interessert i å få mer informasjon, om du vil dele. Mannen min og jeg traff deg gående på asfalt sørover i Trøndelag da du gikk NPL i 2016, da vi var i samme ærend nordover- i etapper. Nå er min NPL fullført, og underveis på langs har jeg også gått Norge på tvers fra Hellemobotn (kan anbefales- veldig vakkert!). Er på jakt etter nye tureventyr, og synes dette hørtes veldig fristende ut. Hilsen Inger Karin på inkatur.blog

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s