Drømmestart!

Jeg har startet på Knivskjelodden og er på vei sørover mot Lindesnes! Været er strålende, og det er første døgn med midnattssol her ved Nordkapp.

Knivskjelodden er Norges (og Europas) nordligste ytterspiss. Men nesten ingen har hørt om denne lille odden som stikker ut i Barentshavet, og enda færre tar turen ut hit. Hit går ingen vei med turistbusser, men en DNT-merket sti på 8 kilometer fra parkeringsplass. De få som følger stien ut hit, får en vakker og uforglemmelig tur. Fjell og fjære, og en fantastisk utsikt bort på det mektige Nordkapp-platået.

Stor takk til støtteapparatet (mine gode foreldre) som ble med ut på Knivskjelodden. Utrolig hyggelig start på turen!

Jeg må også takke for overraskelsen fra Nordkapp-kunstneren Eva Schnutterer! Via støtteapparatet som har vært innom galleriet i Kamøyvær har hun sendt meg dette bildet av Nordkapp sett fra Knivskjelodden – med personlig hilsen! Tusen takk Eva, jeg ble veldig glad!

Endelig i gang – leve eventyret!

Reklame

10 kommentarer om “Drømmestart!

  1. God tur. Regner med at du har montert skritt-teller. Så kan du fortelle hvor mange skritt du ha gått på turen. Lykke til! Hilsen fra en gammel infanterist.

    Liker

    1. God Tur. Var på Knivskjellodden, 3 juni, 2013, i forbindelse med åpningen av E 1. Fantastisk flott opplevelse. Turilsen, Alf B

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s