Norge på langs 2016

I mai står jeg på Nordkapp og skal gå til Lindesnes!

Nå for tiden leser jeg kart, tørker frukt, fikser utstyr og bærer rundt på en tung sekk som forberedelse til turen på fire måneder og 2500 kilometer. På denne turbloggen legger jeg ut oppdateringer før og underveis.

Hilsen Tine

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leir ved Rovvejavri i Storfjord i Indre Troms sommeren 2015

Reklame

6 kommentarer om “Norge på langs 2016

 1. God tur Tine😊 Dette kjem til å bli vondt, slitsomt og ikkje minst magisk!!! Gleder meg til å følgje deg på turen, sender nokre oppmuntringer innimellom eg😊 Klem fra Cato

  Liker

   1. Kjekt at du allerede er i gong med svar og refleksjoner, tar med meg videre gode tips og råd du har lagt ut, og som eg veit kjem etterkvart på turen. Ein ting er eg 100% overbevist om: Dette klarer du, dei dagene du stiller deg spørsmålet hvorfor?, så tenk på meg som sit her heime og skulle ønske at eg hadde hatt tida til å vere med deg! :):) God tur Tine!

    Liker

 2. Forstår det slik at turen skal foregå til fots. Skal du ligge i telt, og kor mye av utstyr/mat skal du ha med i sekken? Antar at du skal legge ut noen matdeponi undervegs, elle er det «lov» å kjøpe mat på turen? God tur, ser fram til å følge deg og få gode tips til interessante plassar å besøke. 😉

  Liker

  1. Hei Jan Olav! Det blir både telt og hytter. Det blir noen matdepoter underveis i Nord-Norge hvor det ikke er mat på DNT-hyttene. Jeg er nedom noen steder underveis med mulighet for å kjøpe litt. Sekken blir tung, jeg må i perioder bære mat for mange dager fremover. Så det må grammes på utstyr og spises mye tørrmat!

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s